onsdag 9 januari 2013

Så många kända ansikten, så många kända röster.....


För sjunde året i rad samlades över två hundra kreativa och engagerade personer på Möbelriksdagen i Lammhult förra veckan.

Bloggare, destinationsutvecklare, byråkrater, designers, fabrikörer, journalister, debattörer, trendmakare, politiker, kommunikatörer, formgivare, arkitekter, krögare, gdar, lektorer, rektorer o många, många fler kom för att inspireras, byta erfarenheter, öka kunskapen, nätverka eller påminnas om att det är i Småland det händer.

Här pratar vi inte längre om samarbete o samverkan - vi gör det på riktigt - över socken- kommun, läns- och regiongränser. Eller? Ja, vi har definitivt börjat riva gränser även om det fortfarande finns en hel del kvar att göra. Att samarbete är viktigt var kanske det som allra tydligast kom fram under årets Möbelriksdag.

Vi har precis som andra stora utmaningar framför oss, inte minst demografi, konjunktur och gammal struktur. Det är bara genom att vässa vår kunskap, utveckla samarbetet, sätta kund- och användare i fokus som vi kan stärka vår konkurrenskraft. Det är det innovation och design handlar om! Därför viktigt att flera "vanliga" företagare kommer till nästa års Möbelriksdag, denna unika mötesarena får inte riskera bli en plats för redan initierade!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar