Hållbar utveckling är temat under dagarna då vi håller Öppet Hus på Länsstyrelsen. Och under gårdagens medarbetarutvecklingsdag fick vi ett smakprov på lite av det vi kommer att bjuda våra gäster på -klimatsmart mat tillagad av P4-kocken Erik Måneld.
En sak är säker, efter hans lilla föreläsning om skillnaden mellan en kravodlad morot och en som är konventionellt odlad kommer jag aldrig mer att fuska. Förutom att den kravmärkta är godare, är belastningen på miljön minimal. Erik kommer att tillaga och bjuda på klimatsmart mat under dagarna vi håller vårt hus öppet för allmänheten dvs fredagen em den 23 april och lördag fm den 24 april. Mer information kommer på vår hemsida, men jag kan redan berätta att du kan fika med en expert, vi har ett speciellt rum för barn och naturvård, kommer att kunna ge information om framtidens energi och ute finns prov på solfångare. Är du det minskat nyfiken på Länsstyrelsen och hur vi arbetar för en hållbar framtid ska du kryssa dagarna i din kalender. Välkommen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar