fredag 26 mars 2010

Ett hopp för framtiden!




Är fortfarande lite omtumlad efter gårdagen. Dagen då ungdomar och ungdomars företagande stod i centrum. Dag X, som är länets manifestation för UF - Ungt Företagande lockade över 7 000 besökare. Intresset från ungdomar, företagare, organisationer är stort. Och stämningen när priserna till bästa vara, bästa innovation, bästa hemsida, bästa monter, bästa miljöföretag, bästa affärsplan, bästa företag mm mm kan jämföras med bästa idol eller schlagergala.

Jag vill passa på att gratta ALLA som drivit UF-företag, UF-organisationen, alla som ställde ut och alla som nominerats till olika priser. Självklart också ett stort stort grattis till alla vinnare - inte minst årets bästa UF-företag "Life ticking" som med en tydlig vision och en brinnande passion för sin affärsidé tog ett ordentligt grepp om oss i juryn. Bakom affärsidén finns en djup och kreativ tanke. Klockorna man säljer i olika färger kopplas till olika typer av välgörenhet. Genom att köpa en rosa klocka stödjer du bröstcancerforskning, grön Naturskyddsföreningen, vitt Unicef, och så vidare.

Kombinationen välgörenhet och professionalism kommer vi troligen att få se mer av framöver.

"Kanske får vi se något av alla UF-företag som vinnare i affärsidétävlingen My Mission? Kika in på http://www.mymission.se/ för mer information, sista tävlingsdag 12 april!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar