söndag 17 mars 2013

Om drömmar och mod


handlade måndagen då Prins Daniel tillsammans med bl.a. Filippa Knutsson och Johan Skarborg kom till länet för att inspirera ungdomar i länet.

Efter "uppvärmning" på Länsstyrelsen var det dags för Kungsmadsskolan där 350 elever bänkat sig i gympasalen. UF- företagare och kommande UF-företagare fick ta del av erfarna entreprenörers långa väg mot succé - driv, intresse och hårt arbete är det som gäller om man ska lyckas!

Under arbetslunchen med andra unga entreprenörer och några lite äldre ;), fortsatte diskussionerna om entreprenörskap och betydelsen av företagsamma människor i alla typer av organisationer. De intensiva samtalen vid lunchborden bådar gott och många visitkort bytte under lunchen ägare. Undrar just vad som kommer ut av detta!

Därefter var det dags för Linnéuniversitetet och i IKEA-salen möttes Prinsen med följe av förväntansfulla studenter. Samtalen mellan Prins Daniel, Filippa K och Johan S handlade om deras egna resor från köksbordet till ett fungerande och vinstdrivande företag, om drivkrafter, att våga misslyckas om drömmar, visioner och entreprenörskap. Kul också att några av Drivhusets företag fick ta scenplats. Inspirerande med både allvar och humor. Sixten Engströms lilla PR-kupp glömmer nog ingen. Han driver företaget www.mystuff.se och överlämnade på ett kul sätt specialdesignade och prinsessinspirerade manschettknappar till Prins Daniel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar