måndag 8 november 2010

Vecka 45 blir en blandning av statlig förvaltning, lokal mat och design

Efter ett par fina semesterdagar i ett soligt London är det dags för en ny arbetsvecka med utveckling för länet och Småland som förtecken.

Måndagen är som vanligt fylld av interna möte och på tisdag är det tidigt flyg till Stockholm som gäller. Först arbetsmöte på IVA om en effektivare Statsförvaltning och sedan tillbaka till Åseda och Hotell Sankt Olof där meteorologen Pär Holmgren föreläser om klimat, mat och hållbar utveckling innan vår egen mat- och landsbygdsutvecklingsdiskussion tar vid.

På onsdag fylls Residenset med nästan 100 designintresserade till det fjärde designminglet sedan 2007. Kända och mindre kända formagivare från Glasriket, Möbelriket och Alumiumriket diskuterar utveckling, byter erfarenheter och knyter kontakter.

På torsdag är det Stockholmsdag igen med Landshövdingemöte, styrelsemöte med Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs och Arbetsgivarseminarium på Nalen.

Dagen efter är hemmadag med avbrott för studiebesök med Bländanätverket på Södra och lördagen startar med jag med att hålla en föreläsning för kvinnor i svenska kyrkan. Helgen avslutas med besök på Julmässan i Huseby.

Den som redan bestämt sig tål inga goda råd.
ur Klokboken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar