fredag 30 januari 2015

Läsvärt inte bara för smålänningar!


Partypingla eller ej - igår lyxade jag i alla fall till det med två festliga mingel. Det första på Flora med inspiration av Ingegerd Råman, krukmakare och professor. Underbart att höra henne berätta tankarna bakom de tidlösa tingen - vackra bruksföremål i keramik o glas, snart även i bambu. 


Det andra var bokreleasen av Små Land. Initiativtagarna, Bläck & Co, Arkitektbolaget, PM, har på ett fantastiskt sätt lyckas kombinera det som varit med det som kommer. Ett stycke livskvalité! Följ mitt råd skaffa dig ett eget ex och följ med på resan genom landskapet vi älskar. Låt dig inspireras av de små ländernas olika karaktärer, känn värmenupplev skönheten, lyssna till tystnaden och gläds åmångfalden som präglar det moderna Småland. 


Du kommer att överraskas av kontrasterna o förundras över enkelheten och tillgängligheten. Bilderna, berättelserna, kulturen, tonerna och det goda värdskapet. Ta dig tid att njuta av allt spännande som finns så nära - på riktigt eller just bara i fantasin! Boken öppnar dörrar till ett modernt o färgrikt Småland!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar