tisdag 21 augusti 2012

Dags ta död på myten om snåla smålänningar!

Världens barn informerar!!

Växjö tredje bästa storstadskommun för Världens Barn!
Växjö är den tredje bästa storstadskommunen i riksinsamlingen Världens Barn. Tisdagen den 21 augusti kl 18:00 kommer ett diplom lämnas över till landshövding Kristina Alsér på residenset i Växjö. Alla lokala organisationer som deltar i insamlingskampanjen för Kronobergs län är inbjudna att närvara under denna inspirationskväll. En gång för alla tar vi död på myten att smålänningar är snåla!

Växjö kommun och Kronobergs län har under många år varit framgångsrika med insamlingsarbetet för Världens barn. Att göra skillnad för barn och ge dem möjlighet till hälsa och utbildning ligger kronobergarna varmt om hjärtat, det är många som vill skänka en slant i insamlingsbössorna. De lokala organisationerna som deltar i insamlingskampanjen mobiliserar sig under riksinsamlingsveckorna med bössinsamlare, marknader, lotterier, loppmarknader, konserter, second-handförsäljning med mera.

Under inspirationskvällen på residenset går de lokala organisationerna samman och tillsammans planerar vi årets kampanj, ger varandra tips och idéer och hur vi kan samarbeta med andra samhällsaktörer för att förbättra vårt insamlingsarbete. Tillsammans kan vi nå de stora målen!


Välkomna att delta tisdagen den 21 augusti kl 18:00 på residenset i Växjö.


För mer information kontakta:


Regionsamordnare Lotta Olofson, tfn: 070-656 43 44, e-post: lotta.olofson@varldensbarn.se


Kommunsamordnare för Växjö


Jeanette Kroon, Röda Korset, tfn: 0470-150 04, e-post: vaxjo.redcross@telia.com


Carl Wennerstrand, Röda Korset, IOGT-NTO, tfn: 072-001 84 36, e-post: carl.wennerstrand@fryshuset.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar