torsdag 21 februari 2013

Andreas Carlsson om att vända trenden och få ungdomar att välja landsbygden och ta vara på digitaliseringens möjligheter

Med Andreas Carlssons breda kontaktnät och med digital teknik kommer Academy of  Music and Business kopplas ihop med Världens främsta musikproducenter.

Samarbete mellan Tingsryd  och Hollywood finns på riktigt och Andreas vision att vända trenden och få ungdomar att välja landsbygden kan gå i uppfyllelse. Flera hundra har sökt till de första få utbildningsplatserna och intressenter från när och fjärran visar intresse och vill bidra till förverkligandet av en internationell Musik/entreprenörskapsutbildning i Tingsryd.


Med digital teknik är det mesta möjligt - ett tjugotal intressenter i det anrika Residenset i ena änden och Andreas i Los Angeles i den andra - samtal som lär fortsätta.....

Skolan byggs och elevbostäder planeras. Igår fick ett tjugotal personer från bla IKANO, Carlqvist Bil, Linnéuniversitetet, Bra Bostäder, Familjen Kamprads Stiftelse och IKEA information om den unika satsningen där kreativitet och entreprenörskap kopplas ihop.
Andreas hyllar sin uppväxt Tingsryd och vill med AMB betala tillbaka till bygden o människorna som la grunden till hans framgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar