tisdag 19 februari 2013

Omvärldsbevakning och erfarenhetsutbyte sker inte bakom skrivbordet


I snöyra och innan mörkret släppte taget var det i morse åter dags för trotjänaren att göra mig sällskap till Stockholm. Denna gång för styrelsemöte i Vinnova, Bredbandsarbete och möte med statsrådet Anna-Karin Hatt.

Vinnovas styrelsemöte är sedan Charlotte Brogren blev gd inte något man vill missa - innehållsrika, välplanerade och ger mycket tillbaka. I rollen som ledamot kan jag både bidra med erfarenhet och ta emot. Det är intressant att ta del av andras verksamhet och se vad man kan lära och ta med hem. Idag genomgång av årsredovisning, arbetsordning och kommunikationsstrategi. Bra strukturerat, lättläst och proffsigt. Extra kul förstås att det också blev information VinnVäxt och den viktiga mobilisering som programmet skapar i regionerna - Smart Housing, Småland lyftes som ett nytt och gott exempel! Nu gäller det att vi håller hela vägen fram till ansökan den 6 maj kl 14.00!

En bra dag med viktig information, bra erfarenhetsutbyte och matnyttigt att ta med hem till Länsstyrelsen och Småland!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar