tisdag 19 juli 2011

Fruktbara möten i Almedalen - Inspirationsseminarie för unga av superentreprenören Pigge Werkelin den 17 august


Almedalen är kanske den mest omdiskuterade och omskrivna plats i Sverige sommartid och har blivit en fantastisk mötesplats för alla med intresse för samhälls- och utveckligngsfrågor.

Mitt fokus var innovation och entreprenörskap. Förutom att jag medverkade i 12 olika programpunkter hann jag besöka ytterligare några intressanta seminarier. Efter en hektisk vecka med spännande möten och samtal kring barn, ungdomar, lek, vetgirighet, entreprenörskap, innovation och med nya insikter och bekantskaper i bagaget är jag åter på plats i Småland och Växjö.

Ett konkret resultat är mötet med superentreprenören Pigge Werkelin som jag träffade vid flera tillfällen. Tycke uppstod och när det visade sig att han har en lucka i sitt Smålandsprogram den 16 och 17 augusti bestämde vi på stående fot att tillsammans med Ung Företagsamhet i Kronoberg bjuda in till en inspirationsfrukost på Residenset den 17 augusti - Inbjudan hittar du på http://www.ungforetagsamhet.se/kronoberg


InspirationsFrukost med superentreprenören PiggeWerkelin!

Onsdagen den 17 augusti besöker superentreprenören Pigge Werkelin Växjö och du som fd UF-företagare, blivande UF-företagare, ung entreprenör eller du som bara är nyfiken på en entreprenörsspännande vardag är välkommen på frukostmingel följt av ett inspirationsseminarium med spännande diskussioner.
Tid: 09.00- ca 11.00
Plats: Residenset, Växjö
Om Pigge:
Grundare till Sveriges första lågprisflyg som idag har en omsättning på drygt en halv miljard.
Under åtta år som VD på Kneipbyn, Gotlands största fritidsanläggning, lyfte Pigge den från en omsättning på 8,5 milj till en vinst på 8,5 milj.
Är dyslektiker som gett ut en bok som hittills sålt i över 100 000 ex.

Anmäl dig senast den 15 augusti till marika.sunesson@ungforetagsamhet.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar