måndag 29 mars 2010

Sommartid och kortvecka


Det är inte alla jobbhelger som går att kombinera med familjeliv. Men med lite vilja och stor flexibilitet har vi den här helgen lyckats få till det. Alla barn har varit samlade i Växjö och Molly, vårt lilla barnbarn, har bekantat sig med Residenset och farmors hemstad. Att ha familjen nära ger lite extra energi och jobbet har gått som en dans.

Påskveckan innebär kortvecka men ändå intensiva dagar och en härlig blandning av filosofiska tankar, näringslivsutveckling, strategiskt samtal kring småskalig vattenkraft och radioprat tillsammans med Leif Adolfsson. Innan det är dags att flyga till blåkulla ska vi hinna samla ledningsgruppen för en avstämning av läget efter årets första tre månader. Dessutom ska jag delta i en kurs hur man sköter gamla ekar. Jag tycker det är kul att följa vårt arbete även ute i fält, det ger god kunskap och framförallt insikt i det viktiga arbetet vi gör för en hållbar utveckling – i många dimensioner.

Vill du veta lite mer detaljerat hur min vecka ser ut kan du gå in på www.lansstyrelsen.se/kronoberg och sedan klicka på ”veckobrevet”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar