onsdag 24 oktober 2012

Växlar upp tempot från förra veckans lata dagar......


Borta bra men hemma bäst!

Tillbaka i Småland efter härligt lata och varma semesterdagar i södra Europa.Och oj så snabbt man kommer in i vardagen. Inser idag att det veckoschema jag normalt lägger ut i början av veckan ännu inte kommit på plats. Men å andra sidan kunde du redan förra veckan läsa om den som just börjat, men som vanligt är inget statiskt och därför kommer här en uppdatering.

Fotbollen återtar Residenset
Det är klart att Öster skulle firas på samma sätt som Lakers! I måndags hyllades laget med mingel på Residenset och jubel på Stortorget.

Tyvärr inget samtal om ungdomar och droger denna vecka
Det var alldeles för få som anmält intresse för det strategiska samtalet om ungdomar och droger som initierats av statsrådet Maria Larsson. Under våren gör vi ett nytt försök och kanske blir det en bredare ansats kring Folkhälsa.

Inte bara fotboll - Residenset är också platsen för många viktiga samtal
Inledde måndagen med samtal om vår länsstyrelses ledarfilosofi, fortsatte prata om ungdomsarbetslöshet, varsel, ändringar i miljöbalken och det interna miljöarbetet. Resten av veckan blir det prat om MAT 2013, Nationalpark Åsnen, vårt miljöarbete, samhällsskydd och framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar