måndag 6 september 2010

Vecka 36 - kultur, klimat, kvalité

Delar av lördagens svampskörd

Vilken fantastisk helg! - magisk fredagskväll hos ”Stina på Backen”, en kort tur till svampskogen med gott resultat, sol från en klarblå himmel och en söndag med fullt hus på Residenset där årets Christina Nilssonstipendiater bjöd på musikupplevelser som fick ögonen att tåras.

Residenset är en fantastisk mötesplats oavsett om det handlar om musik, regelförenkling eller strategiska samtal som kopplar ihop kunskapen och kompetens på länsstyrelsen med länets behov. På måndag morgon startar vi upp höstens funktionsledarmöten just där och på kvällen firar vi att vi efter ett års hårt arbete fått vårt första Teknikcollege i Kronoberg. Certifieringen sker under högtidliga former på Residenset.

På tisdag träffar jag en ledningsgrupp i Ljungby som vill veta mer hur vi arbetat med våra utvecklingsprocesser – jättekul att vi få dela med oss av våra erfarenheter. Innan det är dags att öppna dörrarna för det strategiska samtalet kring klimatanpassning på Residenset, senare på kvällen, möter jag landets alla länsantikvarier.

Onsdagen blir intensiv, vi startar med medarbetardag på Länsstyrelsen, fortsätter med Viltförvaltningssamråd i Alvesta med ordföranden/landshövdingar i Viltförvaltningsnämnderna i södra Sverige. Dagen avslutas med Almis Idétävling för ungdomar, på Residenset.

Efter tre intensiva dagar med vitt skilda ämnen blir det internt arbete och på fredag kompenserar jag för en av de sommarsemesterdagar jag var i tjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar