söndag 10 oktober 2010

Från EXPO till Suzhou

Tre intensiva dagar på EXPO i Shanghai är över och vi är alla väldigt nöjda. I seminarierna för de svenska gästerna har drygt 125 personer deltagit. Alla vet nu lite mer om landet Kina, kulturen, hur man gör affärer och hur man som svenskt företag tar sig an den enorma marknaden. Faran, som många andra arrangörer under EXPO drabbats av, d.v.s. att man inte fyllt konferensrummen, kan vi glädjande konstatera inte gäller oss. Målet var 150 kinesiska gäster och med facit i hand kan vi konstatera att det nådde vi med råge – nästan 200 kinesiska officiella representanter har lyssnat på oss och diskuterat den kompetens vi presenterat.

Efter seminariet med Shanghai stad följde gruppsamtal med skilda teman, här diskuterades vattenrening och biobränsle

Av dessa kom inte mindre än 30 personer från Shanghai. I sista stund fick vi planera in ett extra seminarium på lördagen speciellt anpassade till gästerna från Shanghai stad. Det gör oss särskilt stolta eftersom vi garanterat inte varit ensamma om att bjuda in Shanghai under EXPO-året.
Allting har ett slut och självklart ville vi tacka de som sett till att allt fungerat så bra under EXPO - Sara, Gunnel, Mattias och Wang Xi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar