tisdag 13 april 2010

Why not?

Tillbaka på hotellet i Stockholm efter en heldag på Tillväxtdagen! 400 intresserade och engagerade gav energi, inspiration och nya idéer.
Kul med feedback från Jöran Hägglund och andra myndighetschefer till vårt arbete i Kronoberg i Södra Småland. Det var många som ville veta mer om hur vi konkret samarbetar med Regionförbundet och andra aktörer. Kul också att vi får dela med oss av erfarenheter från den prestigelösa samverkan.
Föredragen av Marcus Wallenberg, Alice Bah Kunhnke, bonden Patrik von Corswald och rymddesignern Cecilia Hertz höll hög klass och ruskade om ordentligt. Att ifrågasäta gamla arbetssätt var den gemensamma nämnaren och Cecilias lite obstinata fråga "Why not? uppmuntrar till annorlunda tänk.
Tänk så många kronobergare hamnat utanför länet. Jag överdriver inte om jag säger att ett tiotal kom fram till mig och sa att dom kom från Alvesta, Ljungby, Växjö mm. Några blev till och med sugna att flytta tillbaka ; )!

Vid minglet en god pratstund med en tidigare Alvestabo, numera Stockholmare och en del av Tillväxtanalys.

Hade du inte möjlighet att delta kommer hela dagen att finnas som film på http://www.tillvaxtverket.se/.



1 kommentar:

  1. Vi har bloggat om Tillväxtdagen med lite mer information om Kristinas bidrag. Det är på sajten Miljöinnovation och EU-bidrag. http://evolveu.bloggsida.se/eu-finansiering/tillvaxtdagen

    SvaraRadera