lördag 1 maj 2010

Sköna maj välkommen.....

Vintern har rasat ut och dagens varma vårvindar fortsätter hålla liv i glöden från gårdagens valborgsmässoeldar. Kanske är det också varma vårvindar som sveper in över länets småföretag. Läser man årets företagarbarometer ser nuläget fortfarande lite dyster ut men optimismen är stor. Småföretagen tror att botten på lågkonjunkturen har passerat och att en ny tillväxtperiod inletts. På riksnivå spår småföretagen att
konjunkturindikatorn uppmäts till 132 på ett års sikt, vilket historiskt sett varit en nivå som indikerat en stark högkonjunktur. I Kronoberg är samma siffra 147! Det blåser definitivt varma vindar i länet!

Det bådar gott för framtiden och ksnake får vi en extra skjuts av exponeringen under Världsutställningen i Shanghai som öppnar idag. Läs mer på http://www.swedenexpo.cn/en/events/details/event/64/.

I oktober är det Smålands och Blekinges tur att entra vipavdelningen på Expon. Vill du veta mer om vårt deltagande och den planerade fertagsresan i oktober är du välkommen att maila: Gunnel.Olsson@vaxjo.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar