måndag 2 januari 2012

Året har rivstartat och mycket spännande kommer att hända redan nu i januari

2011 har övergått i 2012 och vi lägger ett intensivt och innehållsrikt år bakom oss och jag är övertygad om att även det nya året blir både spännande, utmanande och fyllt av nya chanser. Inte minst tack vare den fantastiska donationen från Familjen Kamprad. Den ger oss nya möjligheter att utveckla samarbetet och samverkan mellan regionens aktörer.
 
Nyfikenheten på Kronoberg och Småland är stor och jag är övertygad att ännu fler kommer att upptäcka vår region och hur vi gemensamt arbetar för hållbar utveckling och tillväxt i balans - över gränser - såväl offentliga, privata, geografiska som organisatoriska, detta år.

Redan den här vecka kommer många blickar att riktas mot vår del av Sverige. Årets Möbelriksdag går av stapeln på onsdag och fler än 400 personer har annmält sitt deltagande i Lammhult denna dag. Och om ytterligare någon vecka bjuder vi in till ett stort strategiskt samtal för att öka insikten och kunskapen om vad som görs och behöver göras för att få fler nya svenskar i arbete. Och det är klart att de nationella uppdragen med bas i Kronoberg - "Förenkla för företagen" och samordningen av flera länsstyrelsers telefoni också kommer att bidra till länets synlighet.

Året har rivstartat och mycket spännande saker kommer att hända, följ blogg och hemsidan för uppdatering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar