söndag 21 februari 2010

Vecka 8 på hemmaplan med diskussioner kring människohandel, medarbetarutveckling och presskonferens om Husebys framtid!
Inte behöver man ta sportlov för att få frisk luft och alpkänsla, eller vad sägs om bilder från Solliden tidig söndag eftermiddag?

På hemmaplan denna vecka
Laddade batterier och en vecka hemma på kontoret borgar för balans i arbetet efter två ganska hektiska månader med Stockholmsbesök i stort sett varje vecka.

Det händer mycket både på hemmaplan och i vår omvärld. På måndag är jag inbjuden att delta i mötet med Växjö Kommuns koncern- och förvaltningschefer. Då ska jag, utifrån min horisont, förmedla lite av det som händer i Länsstyrelsevärlden, i länet och i Sverige.

På tisdag är det dags för årets första jämställdhetsråd. Jämställdhetsarbetet fortgår och vid jämställdhetsrådet lyfter vi bla frågan om människohandel och prostitution. Till höstens möte skulle jag vilja att vi diskuterar den viktiga papparollen, pappornas tillträde till MVC och BVC, attityden på BB mm. Med ett engagemang för praktisk jämställdhet och med en nybliven pappa till son har jag fått en ny insikt hur svårt det kan vara även för en engagerad pappa att göra sin stämma hörd.

Resten av veckan ägnas till stor del åt internt arbete, men jag kommer också att ta emot gäster från Kosta och delta i presskonferens med Husebys framtid i fokus. Innan arbetsveckan går över i helg ska jag testa ecodriving med målet att minska bränsleförbrukningen från 0,41 l/mil till 0,38 l/mil. Det blir en utmaning som heter duga!

Önskar dig en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar