torsdag 21 januari 2010

Inspiration med många dimensioner

Ena dagen full av administrativt arbete, den andra fylld av kreativitet och inspiration, eller vad sägs om att börja dagen med rask promenad runt Växjösjön, fortsätta med Norrportens inspirationsseminarium med Johan Rheborg, ta eftermiddagskaffet i Residenset tillsammans med drygt 70 entreprenörer som samlats för att prata socialt företagande och avsluta med Arkitektsbolagets initiativ att på ett suveränt o snabbt sätt visa aktiviteter och initiativ som gör Växjö, Kronoberg och Småland mer attraktivt?!

Om ett skratt förlänger livet har mitt fått många år till idag. Johan Rheborgs konst att kommunicera imponerar. Då menar jag inte bara hans förmåga att locka fram skratt och tårar – det vet de flesta att han kan – vad färre vet är hans mer allvarliga sida och berättelsen om vad som driver honom berör. Får du chansen att lyssna på Johan – gör det!

Lika spännande var eftermiddagen då Residenset öppnades upp för visionära och konkreta diskussioner runt socialt företagande. Som entreprenör är det en lisa för själen att entreprenörskap och företagande börjar ses som ett riktigt alternativ till anställning. Det ger många helt nya möjligheter att få en uppgift och känna sig behövd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar