torsdag 7 januari 2010

Vissa dagar är bättre än andra

Vilken fantastisk dag! Tidigt, tidigt i morse fick vi det glädjande beskedet att vår son och svärdotter nedkommit med en välskapt liten dotter. Vårt första barnbarn – en otrolig och overklig känsla än så länge, längtar så efter att få se henne på riktigt!

Att därefter resa från Locknevi till Lammhult i ett sagolikt vinterlandskap, för att öppna årets upplaga av Möbelriksdagen, var en nästan overklig upplevelse, som hämtad ur en film, med både rävar och rådjur längs vägkanten.

Möbelriksdagen arrangerades för fjärde året och är en osannolik företeelse men ändå sann. Jag är djupt imponerad över superentreprenören Johan Sjöberg som lyckas locka över 200 av de mest namnkunniga inom färg, form och design till Lammhult. Som vanligt var det ett späckat program med glimtar från allt som händer i regionen. Blickarna in i framtiden stod, precis som förra året, Stefan Nilsson från Trendgruppen för. Läs mer om Möbelriket och Möbelriksdagen på http://www.mobelriket.se/. Det är i Småland det händer ;)!

Kvällen avslutades på Asa Herrgård med en fantastisk middag. Nu förstår ni varför den 7/1 2010 går till historien och varför vissa dagar är bättre än andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar