torsdag 22 september 2011

Förenkla så att företagaren verkligen märker en skillnad!

Förenklakvällen avslutades med en härlig höstbuffe, ett tack till alla 60 som bidrar till att förenklingsprojektet får en bred förankring!

Härliga tvärsektoriella grupper bidrog till en mängd konkreta förenklaförslag.Tänk vad en provocerande scen kan glädja många ;)!I tisdags smygstartade vi med rivstart!

Då träffades företagare, kommunala företrädare och myndighetspersoner från länet vid ett strategiskt samtal om hur vi gemensamt ska arbeta för att Förenkla på riktigt verkligen förenklar företagarens vardag.Skickliga skådespelare fick oss alla att bli interaktiva i ett par scener, provocerande och där alla myter och förutfattade meningar fick ett ansikte. Allt med humor och visst var vi många från de olika rollerna som fick oss ett gott och igenkännande skratt!


Nu går vi in i nästa fas av uppdraget. Alla kollegor på de övriga 20 länsstyrelserna ska besökas, goda exempel inventeras och engagerade medarbetare identifieras. Mer om projektets utveckling kan du läsa på www.forenklapariktigt.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar