måndag 26 september 2011

Sista septemberveckan fylld av erfarenhetsutbyte

Du som följer blogg och veckobrev vet att jag varit i tjänst ganska många helger under sommarhalvåret. Intressanta uppdrag som innehållit både natur, kultur och sport. Den helg vi nu lägger bakom oss har jag haft lyxen att vara helt ledig och har som vanligt haft tur med vädret, i alla fall om tur innebär sol och värme ;)!

Nu åter redo för en ny arbetsvecka med nya möten, nya beslut och nya erfarenheter.

Ta vara på erfarenheter och sprida kunksap
Veckan börjar med ett lite annorlunda ledningsmöte. Våra nya medarbetare ledningsstrateg Maria Nilsson och Processledare Erik Sellström ska ge oss feedback från sin första vecka på Länsstyrelsen. Hoppas på bra input till vårt fortsatta förbättrings- och utvecklingsarbete.

Förutom måndagens sedvanliga interna möten på Länsstyrelsen kommer jag att återvända till Ljungby. Det har blivit tätt mellan besöken där de senaste veckorna. Den här gången är det Rotaryklubben i Ljungby om bjudit in. Jag kommer bland annat att berätta om det nationella uppdraget Förenkla för Företagen.

Intervju om regionförstoring och invigning av nysatsning
Tisdagen inleds med frukostmöte med Regionförbundets ledning, efter det kommer Smålänningen för en intervju och under eftermiddag/kväll ska jag inviga Fogmakers nysatsning. Alltid lika kul att hylla modiga och framgångsrika entreprenörer.

Miljömålssamtal och seminarie kring integration
Hur vi gemensamt kan uppnå de nationella och regionala miljömålen kring värdefulla miljöer ska diskuteras vid ett strategiskt samtal på Residenset på onsdag och tidig förmiddag dagen efter inleder jag en integrationskonferens i Utvandrarnas Hus.

På torsdag kväll fylls Residenset åter med kreativa och engagerade kronobergare. Tillsammans med Destination Småland ska vi lyfta turismen och diskutera framtida satsningar.

Två gånger varje år träffas sydlänens länsledningar för erfarenhetsutbyte och samverkan, på fredag är det dags för höstens möte, denna gång ses vi i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar